5 aprilie 2014

Extruplast si Ramplast


Profil Extruplast - Provenienta Romania

Sistem 5   - Profil 5 camere , 70 mm (7 cm ) grosime
                -  coeficient termic 1.1 W/mpk

Lux 70      - Profil 6 camere , 70 mm (7 cm ) grosime
                 - coeficient termic 1.1W/ mpk

Profil Ramplast - Provenienta Romania

Raport calitate / pret    . . Nu Recomand, EXTRUPLAST SE FABRICA IN MARAMURES , ULMENI !

Nicio diferenta intre grosimea profilului sau coeficientul termic ? A , am uitat.. au adaugat o garnitura .


Va prezint in continuare o stire despre un baimarean ce a patit cu acest profil extruplast !  Si cica nu e singuru .. nu ma mir de ce .
Click pe link !
http://www.emaramures.ro/stiri/29472/TERMOPANE-TERMOPANE-Un-baimarean-a-investit-1-700-de-euro-in-termopane-care-s-au-stricat-dupa-trei-saptamani-VIDEO-

Pareri gasite pe forumuri , site-uri de anunturi !
(legat de extruplast)

"Profile GERMENIA...sincer ma infunda rasul cum puteti minti in halul asta. Tot maramuresul stie unde e produs profilul EXTRUPLAST. Mi-ar crapa obrazul sincer."
Sursa emaramures , Scris de "delaconcureta"


"Dupa ce a investit 1.700 de euro in tamplarie moderna, s-a trezit cu 16 din cele 20 de geamuri deteriorate"
Sursa emaramures !

 "Ca si marci Veka si Salamander au cele mai bune profile, Rehau si Qfort sunt printre cele mai populare de calitate medie, iar mai pe la urma sunt Gealan, Extruplast si alte turcisme."
Sursa crapmania, Scris de danutlupu

"Din sursa absolut sigura calitatea Ramplast este indoielnica.Am cunostinte care au firma si lucreaza cu aceste profile.Le convine ca sunt mult mai ieftine ca altele si pot pune adaos, dar nu au calitate."
Sursa desprecopii , Scris de maggda

"Am comandat 4 geamuri la casa noastra, am facut o economie de vreo 300-400 lei necumparand profil Rehau, dar imi pare foarte rau! Nu mai pot face nimic acum, pt ca odata montate geamurile in zidarie, nu le mai poti recupera valoarea niciodata. Este o investitie pt multi ani si trebuie gandit de 1000 de ori. Profilul Ramplast este ieftin si prost din cel putin 2 motive: 
1 - este TOXIC! - ramele geamurilor emana in casa acum un miros de polistiren topit, adica se descompune la caldura, emanand o substanta cancerigena. E ieftin, arata poate bine, dar e pe sanatatea noastra!
2 - poate ca profilul Ramplast are acelasi nr de camere ca la Rehau, dar PERETII lor sunt mult mai SUBTIRI, asa ca rigiditatea mecanica, cat si izolatia termica si fonica sunt de slaba calitate.
3 - ASPECT URAT! Comparati in soare stralucirea unui profil Rehau (firma germana cu zeci de ani vechime) si a unui Ramplast (fabrica din R.Valcea, recent construita). Veti vedea ca profilul Ramplast e mat si urat, nelucios, asa ca praful si murdaria se vor infiltra usor in material. Profilul Rehau are stralucire si niste forme rotunjite perfect finisate, fata de patratosul profil Ramplast."

Sursa desprecopii , Scris de Caudella

"trocal,salamander,rehau,orice dar nu ramplast....e un profil jalnic care e destul de expirat....:| parerea mea....la firma unde lucrez eu pe langa faptul k fabricam noi sticla confectionam si tamplarie de al si pvc....pt pvc lucarm cu qualidra de 5 cam si 7 cm latime si pot spune k am avut cienti extrem de multumiti+ k e mai ieftin decat trocal salamander sau rehau...:) dar dak ar fi dupa mn si as avea destui bani as alege salamander  :) "
Sursa anunturi galagi , Scris de Guest